Wednesday, 14 November 2018

Masalah Tidur Selesai!



Bila anak-anak ada masalah tidur, kita sebagai mak ayah pun akan turut bermasalah sama. Betul tak? Yang pernah alami jer tau, macam mana seksanya nak lalui semua ni. 

Bukanmmain suka lagi customer kita ni, bila masalah tidur anaknya selesai lepas guna Sleep Time balm Tasneem Naturel. 

Dah seminggu pakai Sleep Time, anak tidur lena, bangun tidur pun ceria. 

Bila tidur dah cukup, badan dapat rehat dan recharge energi, itulah sebabnya bangun tidur pun ceria. Anak ceria, mak ayah berganda-ganda ceria. Kannnn?

Tuesday, 13 November 2018

Anak senang buang air besar



Alhamdulillah, tumpang gembira dan bersyukur dengan Puan Norazreen bila beliau share yang anaknya senang buang air besar lepas guna balm T-Rub Tasneem Naturel balm.

Semoga balm T-Rub dapat membantu lebih ramai bayi, kanak-kanak yang mengalami masalah pembuangan air besar. Ye lah, daripada masalah ni boleh timbul macam-macam penyakit dan ketidakselesaan perut dan badan.

Jika anda nak cuba balm T-Rub atau nak tau lebih lanjut tentang produk Tasneem, boleh hubungi saya yer. InsyaAllah, saya akan consult anda. 

Saturday, 10 November 2018

Business



Peluang bisnes dari rumah dengan Tasneem Naturel

Hubungi saya.


Friday, 9 November 2018

Sapu jer terus merengek nak tidur


Ini bukan magic tau. Ini asbab sapu balm Sleep Time Tasneem Naturel. Alhamdulillah, dengan izin Allah, sapu jer balm ni, anak terus merengek nak tidur.



Thursday, 8 November 2018

Info PROMOSI Tasneem Naturel Produk

HQ Tasneem Naturel ada juga buat promosi dari semasa ke semasa. Jadi untuk dapatkan maklumat terkini tentang promosi yang kami adakan, anda boleh ikuti blog ni dan juga laman sosial saya yang lain iaitu kat FB, Fanpage dan IG.


Jangan lepaskan peluang beli produk-produk Tasneem Naturel dengan harga berbaloi-baloi dan free gift bila promosi di adakan. *Tertakluk pada terma dan syarat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...